Lectură de 2 minute

26 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin - sortimente noi de flori si plante in magazine

Primavara aceasta LEROY MERLIN aduce in magazine zeci de sortimente de flori la ghiveci, plante verzi, orhidee si cadouri florale speciale menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

Datele colectate din anul precedent evidentiaza faptul ca 34% dintre clientii LEROY MERLIN aleg florile in ghiveci, in topul preferintelor fiind orhideele imbobocite, motiv pentru care retailerul a decis sa extinda aceasta gama. Orhideele sunt urmate indeaproape de plantele verzi si plantele cu flori.

LEROY MERLIN isi doreste ca fiecare client sa fie informat si sa aiba la dispozitie sfaturi utile. Atfel, pe site exista o sectiune dedicata care cuprinde o serie de articole cu detalii si ponturi pentru teme dintre cele mai diverse. De exemplu, pentru Orhidee exista niste pasi esentiali de ingrijire, pentru ca aceasta planta are nevoie de atentie deosebita:
  • are nevoie de lumina abundenta, dar filtrata. Orhideea nu trebuie amplasata in lumina directa a soarelui.
  • prefera o temperatura cuprinsa intre 17 si 22 grade Celsius si iubeste spatiile aerisite
  • se uda la un interval de 7-9 zile, cu apa la temperatura camerei. Evitati udarea excesiva deoarece aceasta le poate fi fatala
  • o modalitate simpla de a obtine niveluri de umiditate o reprezinta pietricele decorative care fomeaza straturi si retin apa ca sa nu ajunga la radacinile orhideei.
 
Desi poate parea o alegere simpla, ghivecele si tipurile de pamant trebuie sa fie potrivite fiecarei plante! Atentie la dimensiuni si materialul ghiveciului, pentru ca, de exemplu, orhideea se pastreaza in ghivece transparente, iar pamantul este inlocuit cu un amestec de scoarta care se gaseste la raionul gradina. In cazul in care radacinile cresc in afara ghiveciului, este necesara inlocuirea ghiveciului cu unul mai mare, tot transparent.
 
 
Cactusii sau plantele suculente au nevoie de un pamant special si de ingrijire adecvata ulterior, mai ales din punctul de vedere al frecventei udarii acestora.
 
LEROY MERLIN celebreaza inceputul de primavara cu ateliere gratuite de bricolaj, desfasurate in magazinele din tara pe 9 martie. Clientii care le vor trece pragul vor realiza tavi pentru mic dejun. Aceste cadouri personalizate cu siguranta vor fi apreciate de cei dragi.
 
 
LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin - sortimente noi de flori si plante in magazine