Lectură de un minut

19 Mar 2019 - Știri și Noutăți

LEROY MERLIN si Oney Bank lanseaza creditul cu dobanda 0.99%

Abonează-te pe  

LEROY MERLIN impreuna cu Oney Bank ofera tuturor clientilor posibilitatea achizitionarii creditelor pe loc, in rate fixe, la birourile de finantare aflate in zona caselor de marcat.

In perioada 15 martie – 30 aprilie 2019, dobanda lunara pentru creditele cu card de cumparaturi atasat este de numai 0,99%, pentru sumele de peste 3.500 lei.

Principalele avantaje ale Cardului de Cumparaturi LEROY MERLIN sunt:
  • Poti plati produsele achizitionate in 60 de rate lunare
  • Daca depui valoarea integrala a cumparaturilor pana la scadenta lunara, ai 0% dobanda. Termenul maxim de depunere este de 60 de zile
  • 0 (zero) comision de emitere card
  • Poti face tranzactii atat in LEROY MERLIN, cat si la oricare alt comerciant din tara sau strainatate, avand un comision de 0%
  • In fiecare luna, primesti extrasul de cont in care este evidentiat istoricul tranzactiilor tale;
Ne dorim sa le oferim clientilor nostri optiuni noi de plata, pentru a-si putea implini visurile legate de casa lor, oricand isi doresc. Speram sa le venim in ajutor cu solutiile de finantare oferite direct in magazin, astfel incat sa elimine drumurile la banci si sa poata pleca acasa cu produsele dorite, pe loc.” - a declarat Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN Romania.
Exemplu de calcul: pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 4.500 lei efectuata la data aprobarii Liniei de Credit si rambursata in 24 luni, rata lunara fixa este 216,55 lei, dobanda fixa lunara aplicata la sold este 0,99%, DAE 15,20% si valoare totala platibila 5.197,2 lei, comision de administrare card: 5 lei/luna. Promotia este disponibila pentru cumparaturi in valoare de min. 3.500 lei. Oney Finances SRL intermediaza exclusiv credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, Bucuresti, Romania, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar apartine creditorului. Detalii la consultantii de credit din magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LEROY MERLIN si Oney Bank lanseaza creditul cu dobanda 0.99%