Lectură de un minut

28 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin: masuri luate pentru reducerea consumului de plastic

Abonează-te pe  

LEROY MERLIN anunta actiuni care au ca obiectiv reducerea consumului de plastic: introdecerea pungile din hartie 100% biodegradabile, reutilizabile si reciclabile si utilizarea unor containere de reciclare selectiva pentru hartie, plastic, sticla si aluminiu, precizeaza Brico Retail.

 

Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin Romania a fost citat de aceeasi sursa: „Suntem foarte entuziasmati de acest nou pas privind implicarea noastra in procesul de transformare globala. Ne dorim ca alinierea la standardele internationale sa fie benefica si utila pentru mediul inconjurator si in special pentru Romania.”.

Mai exact, in magazine s-au facut niste modificari:

  • au fost inlocuite pungile mici de plastic de la casele de marcat cu sacose de hartie produse in Romania, la Bistrita
  • pungile din hartie sunt 100% biodegradabile, reutilizabile si reciclabile
  • atat la sediu cat si in magazine se utilizeaza containere de reciclare selectiva pentru hartie, plastic, sticla si aluminiu

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin: masuri luate pentru reducerea consumului de plastic