Lectură de 2 minute

24 Jun 2019 - Știri și Noutăți

LEROY MERLIN lanseaza provocarea: devino designer de interior la tine ACASA!

Abonează-te pe  

LEROY MERLIN introduce o gama variata de obiecte coordonate cromatic in raionul decoratiuni. Astfel clientii vor putea realiza un decor armonios din punct de vedere vizual atunci cand decid sa isi reamenajeze caminul.

 

O gama de produse coordonata cromatic presupune ca o draperie si un tapet, de exemplu, sa aiba nuante identice, astfel incat elementele decorative sa faca parte din aceeasi poveste. Pastram astfel cooerenta vizuala a ansamblului si evitam incarcarea incaperilor cu multe culori care obosesc privirea. ” – a declarat Christophe Sapena, Trends Manager - Art Direction LEROY MERLIN

La nivel global, trendurile acestui an in materie de design interior sunt reprezentate de:
- finisaje din materiale naturale precum: lemn, piatra, teracota, marmura etc
- living coral (culoarea anului), nuante de verde (de la verde crud, pastelat, pana la verde inchis) si imprimeuri care fac referire la natura: imagini vegetale, plante exotice, paduri tropicale etc.;
- produse pretioase, exuberante, de lux, opuse stilului natural.
Referitor la culoarea anului, Cristoph Sapena indeamna la cumpatare si echilibru in alegerile decorative: „Trendurile sunt efemere, iar alegerea unui obiect de mari dimensiuni in culoarea anului, poate fi o achizitie neinspirata. Recomandarea mea pentru clienti este aceea de a cumpara obiecte mici in tendinte de ultima ora, caci astfel de obiecte pot fi incadrate cu usurinta in decorurile actuale.”
LEROY MERLIN propune patru stiluri decorative care ajuta clientii sa isi amenajeze locuinta in functie de personalitatea si stilul lor de viata, astfel:
  • Stilul clasic este stilul decorativ potrivit celor care isi doresc o casa eleganta si confortabila, dar si celor care prefera obiecte durabile, ce nu se demodeaza in timp.
  • Stilul natural este stilul de amenajare dedicat persoanelor care traiesc in orase aglomerate, dar simt nevoia de a avea un spatiu cald si relaxant acasa.
  • Stilul future este stilul decorativ potrivit tinerilor din orasele mari, dar si persoanelor deschise la amenajari cu accente indraznete.
  • Stilul charm este un stil de amenajare delicat si linistitor, potrivit cuplurilor tinere cu copii sau persoanelor active in domenii artistice, creative.
Fiecare dintre aceste stiluri sunt prezentate in magazinele LEROY MERLIN, proiectate de designeri si amenajate de catre echipele din magazin, cu scopul de a inspira clientii in alegerea celor mai potrivite obiecte pentru ACASA.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LEROY MERLIN lanseaza provocarea: devino designer de interior la tine ACASA!