Lectură de un minut

09 Sep 2014 - Știri și Noutăți

LEROY MERLIN deschide cel de-al doilea magazin la Craiova

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin va deschide vineri, 12 septembrie, de la ora 8.00 cel de-al doilea magazin din Romania, la Craiova, in cadrul complexului comercial Electroputere Mall din Calea Bucuresti, nr.80. Unitatea va avea o suprafata de aproximativ 13.000 de metri patrati si un numar de 130 de angajati.

 

Vizitatorii vor gasi pe rafturile magazinului zeci de mii de produse de bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, dintre care cateva sute de produse vor fi disponibile in cadrul categoriei Pret Inegalabil.

“Deschiderea celui de-al doilea magazin Leroy Merlin in Romania este un pas firesc al filosofiei preturilor din ce in ce mai mici Leroy Merlin pentru ca amenajarea casei sa fie la indemana clientilor nostri. Acum aducem si in Craiova acest concept, intr-un oras care ne-a interesat de mai mult timp din acest punct de vedere, si tocmai de aceea am organizat aici, in cele mai mici detalii cel de-al doilea magazin din tara. Ii asteptam pe craioveni cu foarte multe suprize placute, in plus fata de surprizele preturilor mici, prezente la noi tot timpul”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania.

Primul magazin detinut de Leroy Merlin in Romania a fost deschis in septembrie 2011, in cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila.

Leroy Merlin a demarat recent lucrarile si pentru constructia celui de-al doilea magazin din capitala. Prin pozitionarea de pe piata romaneasca, “Preturi uimitoare pentru o casa primitoare”, Leroy Merlin le ofera clientilor sai produse pentru bricolaj, constructii, decoratiuni si gradina la cele mai mici preturi.