Lectură de 2 minute

28 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin deschide cel de-al 21-lea magazin din România. Noua unitate are o suprafață totală de 9000 metri pătrați

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În noul Leroy Merlin Arad, clienții vor avea acces la o ofertă diversă, cu produse din categorii variate precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și multe altele. Arădenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și noua gamă DELINIA iD, marcă proprie, concept lansat anul trecut și extins între timp în toate orașele din țară în care suntem prezenți. 

Sursa foto: Leroy Merlin

În plus, locuitorii Aradului vor avea la dispoziție toată gama de servicii și soluții utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanțare prin partenerul Oney.

Clienții Leroy Merlin Arad vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comandă telefonică - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin, care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

Leroy Merlin este și printre primii retaileri care își deschid porțile în primul parc de retail AFI Europe din România, inaugurat la Arad. Noul magazin are suprafață totală de 9000 metri pătrați, peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți asigurându-le clienților consultanță pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă.

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.În România funcționează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin deschide cel de-al 21-lea magazin din România. Noua unitate are o suprafață totală de 9000 metri pătrați