Lectură de un minut

18 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin a facut o vizita surpriza intr-un centru de plasament si a adus un cadou

Abonează-te pe  

LEROY MERLIN sarbatoreste vara alaturi de copiii de la centrul de plasament Pinocchio din Capitala. Compania a facut un cadou celor de aici, aducand un un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune.

Retailerul LEROY MERLIN le-a pregatit copiilor institutionalizati un cadou special: un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune.

Foisorul face parte din setul „mobilier de gradina” disponibil in aceasta vara in toate magazinele LEROY MERLIN.

Surpriza pentru centrul de plasament Pinocchio a venit ca o urmare fireasca a culturii organizationale LEROY MERLIN si a angajamentului de sustinere a comunitatii, iar aceasta actiune este cuprinsa in planul activitatilor de CSR LEROY MERLIN Romania.

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. In Romania functioneaza 17 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea

Citeste si:
Leroy Merlin va „stinge” becurile clasice. Retailerul va comercializa exclusiv produse LED
Leroy Merlin va „stinge” becurile clasice. Retailerul va comercializa exclusiv produse LED
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin a facut o vizita surpriza intr-un centru de plasament si a adus un cadou