Lectură de 3 minute

09 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Lensa, un nou magazin și reduceri de până la 80% de Black Friday

Andra Imbrea

Lensa.ro, magazin online de optică fondat în 2013, a deschis un nou magazin specializat, la Brașov, cu un spațiu de vânzare de 140 de metri pătrați. Acesta este al 7-lea showroom din rețea.

Anul acesta, magazinul românesc de optică Lensa.ro a mai inaugurat patru showroom-uri, în orașele Timișoara, Iași, Constanța și Craiova. Cu noul magazin de la Brașov, totalul investițiilor din România ajunge la 450.000 euro.

Două cabinete de consultații oftalmologice și peste 1.000 de perechi de ochelari sunt expuse pe rafturile noului magazin de 140 metri pătrați din Brașov, situat pe Bd. 15 Noiembrie, nr. 50A.

"Am deschis magazinul de la Brasov luna aceasta, fiind cel de-al patrulea showroom inaugurat în acest an. Vom continua investițiile și în anul următor cu noi magazine pe care le vom deschide în țară", a declarat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Investiția din Brașov este în jur de 50.000 euro. Magazinul, situat în apropiere de Cinema Patria, Afi Mall, expune produse ale brandurilor: Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana sau Polaroid. Gama de lentile de vedere este și ea completă, având toți furnizorii importanți în portofoliu, precum Essilor, Hoya și Zeiss.

Citeste si:
Grupul Aaylex, producătorul Cocorico, a înregistrat afaceri de aproape 160 de milioane de lei, în primele 3 luni din 2021

Black Friday 2020 la Lensa: reduceri de până la 80%

În perioada 9-15 noiembrie, Lensa vine cu reduceri de până la 80% la ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact și lentile colorate. De asemenea, în showroom-urile Lensa reducerile la ramele de vedere pot ajunge la 100%, pentru ochelarii de vedere achiziționați în magazine. Spre exemplu, orice achiziție de ochelari progresivi cu lentile Essilor sau Hoya au orice ramă gratuită, la alegere.

"În fiecare an, în perioada de Black Friday cererea pentru ochelari de soare și lentile de contact se dublează sau chiar triplează. Românii preferă să cumpere când sunt reduceri substanțiale de prețuri", a precizat Florin Niță, marketing manager la Lensa.ro.

În magazinele Lensa.ro, lentilele de ochelari se pot personaliza în funcție de meserie sau activitate (ex: lentile pentru condus, lentile cu filtru pentru lumina albastră, lentile de soare cu dioptrii, lentile inteligente fotocromatice), dar și de tipul de viciu de refracție (ex: lentile pentru astigmatism, lentile progresive ce elimina nevoia purtării a 2 perechi de ochelari, de distanță și de aproape).

Afaceri de 9 milioane euro în 2020 pentru Lensa

Lensa.ro se așteaptă anul acesta la o cifra de afaceri de peste 9 milioane de euro din comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifra de afaceri de peste 6 milioane euro.

Citeste si:
dEpurtat.ro vrea să se extindă pe piețele din Bulgaria, Grecia și Ungaria

Pe lângă varietatea mare de modele, Lensa.ro oferă clienților, în magazinele fizice, determinarea gratuită a dioptriilor, adaptare la lentile de contact, consultanță specializată privind achiziția de ochelari de vedere, montaj lentile de ochelari, reparații rame.

Lensa.ro este un brand românesc deținut de antreprenorii Daniel Crăciun și Florin Niță, care după șapte ani s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piață de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual.

 

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lensa, un nou magazin și reduceri de până la 80% de Black Friday