Lectură de 2 minute

26 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Lensa deschide un nou showroom, la Galați, în urma unei investiții de 100.000 de euro

Andra Imbrea

Lensa.ro, magazin online de optică fondat în 2013, face o nouă investiție în extinderea rețelei de magazine proprii și deschide un showroom la Galați. Astfel, rețeaua ajunge la opt showroom-uri și investiții cumulate de aproximativ 600.000 de euro.

În 2020, Lensa.ro a intrat pe piața de optică din Timișoara, Iași, Constanța, Craiova și Brașov, iar anul acesta vizează deschiderea a noi magazine specializate în România, primul fiind cel de la Galați. "În 2021, ne vom extinde prezența fizică în mai multe orașe din România. Pandemia a adus foarte mulți români în fața calculatoarelor pentru o perioadă de timp mai mare decât în trecut, crescând riscul de afecțiuni oftalmologice și necesitatea de a face o verificare într-un magazin specializat. De aceea, prin noile showroom-uri pe care le deschidem oferim consultații de vedere gratuite, inclusiv în magazinul de optică de la Galați", a adăugat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro

Investiția din Galați este în jur de 100.000 euro. Magazinul de optică expune produse ale brandurilor: Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana sau Polaroid. Gama de lentile de vedere este și ea completă, având toți furnizorii importanți în portofoliu, precum Essilor, Hoya și Zeiss.

Magazinul de optică Lensa din Galați va fi inaugurat pe 28 ianuarie și este situat pe strada Brăilei 234, cartier Micro 18. Două cabinete oftalmologice cu consultații gratuite și peste 1.000 de perechi de ochelari, rame, lentile de vedere și de contact sunt expuse pe rafturile noului magazin. În showroom-ul Lensa Galați, în perioada 28 ianuarie - 28 februarie, în limita stocului disponibil, prețurile vor fi reduse cu 10%.

Lensa.ro este un brand românesc deținut de antreprenorii Daniel Crăciun și Florin Niță, care după opt ani s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual.

Citeste si:
După un an cu pierderi și concedieri, Marks&Spencer oferă 360 de locuri de muncă pentru tineri, în baza unui program guvernamental

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lensa deschide un nou showroom, la Galați, în urma unei investiții de 100.000 de euro