Lectură de un minut

11 Aug 2015 - Știri și Noutăți

Lem's deschide un magazin in Alba Iulia cu o investitie de un milion de lei

Abonează-te pe  

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania, a deschis recent un nou magazin Lem’s in Alba Iulia. Magazinul se afla pe bulevardul Ferdinand si se intinde pe o suprafata de 600 de mp de showroom, scrie Wall-Street.ro.

Lem'sInvestitia necesara pentru deschiderea magazinului Lem’s din Alba Iulia este de 1 milion de lei. Lem’s este prezent in Capitala cu 6 magazine, dintre care 4 sunt proprii si 2 in franciza, iar suprafata totala de showroom din Bucuresti masoara peste 6.000 de mp. La nivel de tara, Lem's are 80 de magazine.

„Fie ca e vorba de cele 6 magazine din Bucuresti sau celelalte 80 de magazine magazine Lem’s din Romania, toate trebuie sa se intinda pe suprafete mari, spatii necesare pentru expunerea intregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 si pana in prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Citeste tot articolul pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lem's deschide un magazin in Alba Iulia cu o investitie de un milion de lei