Lectură de un minut

13 Oct 2014 - Știri și Noutăți

Lem's deschide un nou magazin in Capitala. Investitia este de 2 milioane de lei

Abonează-te pe  

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis al treilea magazin din acest an, in urma unei investitii de 2 milioane de lei, scrie Wall-Street.ro.

Magazinul din centrul comercial Vulcan Value Center din Bucuresti este cel mai mare din reteaua actuala si ocupa o suprafata de 2.000 mp, situat pe doua niveluri. “Acum, reteaua Lem’s numara trei magazine proprii doar in Bucuresti: unul in Dristor, altul in Obor si al treilea, in Vulcan Value Center. Cele trei magazine se intind pe suprafete mai mari de 1.000 mp, fapt ce ne ofera posibilitatea sa expunem o mai mare varietate de mobilier. Reteaua de magazine LEM’S acopera in Bucuresti peste 4.000 mp de showroom. Capitala detine acum prima pozitie in topul vanzarilor retelei Lem’s” declara Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

De la inceputul acestui an, Lem’s si-a extins reteaua cu alte doua magazine de peste 1.200 mp, situate in Onesti si Botosani. Pentru deschiderea celor doua magazine Lem’s s-au investit 2,5 milioane de lei. In prezent, reteaua Lem’s ajunge la o suprafata totala de retail la nivelul intregii tari de peste 66.000 mp.

Pe de alta parte, magazinele Lem’s au ajuns in noua luni la afaceri de 162 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lem's deschide un nou magazin in Capitala. Investitia este de 2 milioane de lei