Lectură de 3 minute

14 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Lăptăria cu Caimac a adus sticlele cu etichete de sărbători pentru al patrulea an

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Lăptăria cu Caimac, producătorul de lactate de specialitate 100% naturale, anunță prezența la raft a sticlelor de lapte cu etichete în ediție limitată. Astfel, 2022 devine cel de-al patrulea an consecutiv în care sticlele se îmbracă festiv pentru perioada sărbătorilor de Crăciun, însă ediția anul acesta vine cu un element de noutate.

Sursa foto: Laptaria cu Caimac

Pentru a susține timpul de calitate petrecut în familie, sub umbrela „Laptele cald și poveștile fac echipă bună!” Lăptăria cu Caimac oferă comunității accesul la trei povești audio:

  • „Darul Magilor”, de O. Henry, în traducerea lui Alex Moldovan, narată de Bogdan Tudor;
  • „Iepurele de Catifea” de Margery Williams, în traducerea echipei The Department și narată de Silvia Gîscă;
  • „Spiridușii îi spuneau Marni”, poveste scrisă și narată de Liana Alexandru.

Spiridușii îi spuneau Marni a fost lansată în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus și înregistrată de Liana Alexandru special pentru această ocazie. Titlul este oferit în parteneriat cu UiPath Foundation și NABU, iar varianta ilustrată a poveștii este disponibilă prin intermediul aplicației de citit pentru copii NABU.

„Anul acesta ne-am dorit să ne încurajăm comunitatea să petreacă cât mai mult timp alături de familie, alături de cei dragi. Ne dorim să încurajăm copii să se îndrăgostească de povești. Și, pentru că, în familia noastră nici o seara nu se încheie fără povești, vrem să le oferim tuturor aceeași ocazie. Astfel, am ales trei povești care simbolizează perfect spiritul sărbătorilor și care sperăm să-i aducă împreună pe părinți, copii și bunici, la o felie de cozonac și un pahar de lapte cald”, a spus Mădălina Cocan, co-fondator și General Manager Lăptăria cu Caimac.

Pentru a accesa cele trei povești, consumatorii trebuie să scaneze codurile QR incluse în etichetele de sărbători de pe sticlele de lapte, după care vor fi redirecționați către un landing page, de unde le vor putea asculta alături de cei dragi, pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate. Lăptăria cu Caimac are propria fermă și folosește cele mai noi mijloace de a produce lactate de calitate, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită, pentru a păstra gustul adevărat al laptelui de la vacă și o parte cât mai mare din substanțele nutritive.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lăptăria cu Caimac a adus sticlele cu etichete de sărbători pentru al patrulea an