Lectură de un minut

10 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Lanțul de restaurante fast-food care ar putea scădea vânzările McDonald’s: Wendy's aduce burgerii pătrați în România

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Wendy's, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de fast food din SUA, și-a anunțat intrarea pe piața din România după ce a semnat un acord de francizare cu o companie europeană. Wendy's va intra și pe piața de fast food din Irlanda.

 

Sursa foto: Shutterstock

Potrivit unui anunț al companiei, acești francizați intenționează să sprijine obiectivele de extindere ale Wendy's de a dezvolta sute de restaurante în Europa în următorul deceniu, începând cu 2025. De asemenea, compania recrutează în mod activ candidați la franciză bine stabiliți pe piețele europene pentru a contribui la extinderea lanțului său de restaurante de pe continent, notează Prnewswire.com.

”Wendy's caută francizați cu o experiență solidă în domeniul operațiunilor, expertiză în dezvoltarea locală și un istoric dovedit în dezvoltarea brandurilor într-un ritm accelerat”, spun reprezentanții companiei.

Wendy's este cel mai bine cunoscut pentru hamburgerii săi pătrați (chifteaua de carne), preparați cu carne de vită. Wendy's oferă o gamă largă de produse inclusiv Baconator, Dave's Single, Spicy Chicken Sandwich și desertul Frosty. În România, Wendy's va face competiție unor alte lanțuri de fast food internaționale precum McDonald's, KFC, Pizza Hut, Taco Bell, Burger King sau Popeyes.

Peste 7.000 de restaurante Wendy's există în întreaga lume, în peste 30 de piețe și teritorii, iar marca continuă să își execute strategia de accelerare a creșterii globale și de extindere a prezenței sale la nivel internațional.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lanțul de restaurante fast-food care ar putea scădea vânzările McDonald’s: Wendy's aduce burgerii pătrați în România