Lectură de un minut

13 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Lamonza donează 50% din vânzările până la finalul lunii mai către SMURD pentru lupta contra COVID-19

Andra Imbrea

Lamonza, companie de echipamente și accesorii pentru voiaj, se alătură luptei împotriva COVID-19 și donează 50% din valoarea vânzărilor către SMURD. Din aceste fondurile se vor achiziționa echipamente de protecție, vitale pentru personalul medical expus la COVID-19.
 

Sub sloganul "Împreună reușim!", brandul de echipamente și accesorii pentru călătorii Lamonza a dat startul unei campanii umanitare într-un parteneriat alături de Fundația SMURD, pentru susținerea celor din linia întâi. Astfel, în perioada 1 Aprilie - 31 Mai 2020,  50% din valoarea vânzărilor online și din marketplace-urile partenerilor Lamonza, 50% din vânzările Lamonza se vor duce către Fundația pentru SMURD pentru a achiziționa echipamente de protecție  vitale pentru personalul medical expus la COVID-19. 

"Perioadele de criză ne aduc mai aproape ca oameni. Noi credem cu tărie că atunci când e mai greu, când toate lucrurile par să se prăbușească, atunci natura umană iese cu adevarat la iveală. Situațiile de criză sunt un test al solidarității și al responsabilității sociale. Adevaratele priorități ies acum la iveală: planurile de vacanță sunt doar o amintire plăcută, dar așa cum Lamonza a fost alături de pasionații de călătorii în ultimii 25 de ani, așa ne dorim să fim alături de toți românii în această perioadă de criză. Acum putem fi cu adevărat împreună, chiar dacă #stamacasa", spun reprezentanții Lamonza. 

Transportul este gratuit în această perioadă, indiferent de valoarea comnezii. Clienții care vor ajuta la această cauză umanitara vor primi împreuna cu comanda efectuată și un certificat: Împreună pentru SMURD. Toate vânzările și tranzacțiile efectuate vor fi afișate pe pagina Lamonza și a Fundației pentru SMURD.

 

Citeste si:
Studiu Ipsos: Ce așteptăm de la 2021? Predicții globale

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lamonza donează 50% din vânzările până la finalul lunii mai către SMURD pentru lupta contra COVID-19