Lectură de un minut

19 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Lagardère Travel Retail a inaugurat încă două magazine, bazate pe concept sicilian

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lagardère Travel Retail a deschis Scirocco, un concept gastronomic sicilian, în Aeroportul Catania Fontanarossa. Pe lângă acesta, compania a inagurat și Discover Sicily, un magazin pe Aeroportul Falcone and Borsellino, din Palermo. 

Sursa foto: Lagardere Travel Retail Italia/ LinkedIn

”Noul magazin este oglinda specialităților gastronomice siciliene, având o selecție de produse tradiționale și de vinuri din partea locului”, se arată într-un mesaj postat pe LinkedIn-ul companiei.

Turiștii vor putea găsi în magazine produsele specifice Siciliei, creative și autentice. Cannoli, cassata sau biscuiți cu migdale, paste și sosuri autohtone, dar și dulciuri din partea locului se găsesc pe rafturile celor două unități recent inaugurate.

Oferta se extinde și asupra măiestriei în toate formele sale: ceramică prețioasă din Caltagirone, cafeaua tipică (pungi în frunze de palmier pitic țesute manual), bijuterii lucrate manual cu ceramică pictată manual, lavă din Etna, dar și pietre semiprețioase.

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este reprezentant al industriei de retail destinat călătorilor. Operând peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme situate în 42 de țări și teritorii, Lagardère Travel Retail a generat vânzări de 2,9 miliarde de euro în 2021 (gestionate 100%). În România, compania este prezentă de peste 25 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale și centre de afaceri și operează o rețea de peste 300 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute, HUB Convenience și So! Coffee.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lagardère Travel Retail a inaugurat încă două magazine, bazate pe concept sicilian