Lectură de 2 minute

11 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Lagardère Travel Retail a investit 100.000 de euro într-o nouă cafenea pe Aeroportul Internațional din Cluj

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

La începutul lunii martie, Lagardère Travel Retail a deschis o nouă cafenea So! Coffee în Aeroportul Internațional Avram Iancu – Cluj, terminalul plecări internaționale. Cu o suprafață de 85 mp, acesta este cel mai mare coffee-shop în stil american operat de Lagardère Travel Retail în aeroporturile din România. Investiția se ridică la peste 100.000 de euro și este prima deschidere a grupului pe plan local, pe zona de food service, în 2021.

Odată cu această deschidere, Lagardère Travel Retail va fi prezent în zona airside a Aeroportului Internațional Avram Iancu cu brandurile sale reprezentative pe zona de travel retail (Relay), dar și cu oferta de food service, reprezentată de So! Coffee.

Cafeneaua beneficiază de o zonă de servit masa. Pentru cei care preferă să își savureze gustările la pachet există și cornerul 1 Minute.

”Călătoriile au fost și vor redeveni o parte importantă din viața noastră – fie că vorbim de excursii, de vacanțe sau de călătorii în interes de afaceri. În Lagardère Travel Retail ne dorim să fim o parte integrantă din drumul clienților noștri, oferindu-le un moment de confort și toate produsele esențiale de care au nevoie. Acest nou proiect ne oferă motive de mândrie. Odată cu deschiderea So! Coffee, Lagardère Travel Retail își consolidează parteneriatul cu Aeroportul Internațional Avram Iancu, acoperind întreaga gamă de nevoi de retail și alimentație publică ale pasagerilor ce călătoresc către destinații internaționale din al doilea aeroport al ţării. Astfel, ne continuăm implicarea în mediile de călătorie chiar și în această perioadă plină de provocări pentru industrie, ca o confirmare a angajamentului Lagardère Travel Retail față de clienți și față de partenerii noștri.”, a declarat Cristian Costache, Head of Real Estate Lagardère Travel Retail (România)

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este un lider global în industria de retail destinat călătorilor. Operează peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme situate în 39 de țări și teritorii.

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale și centre de afaceri și operează o rețea de peste 280 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lagardère Travel Retail a investit 100.000 de euro într-o nouă cafenea pe Aeroportul Internațional din Cluj