Lectură de un minut

25 Oct 2019 - Știri și Noutăți

La Flanco incepe Black Friday 2019

Abonează-te pe  

La implinirea a 25 de ani de existenta, Flanco organizeaza in perioada 25 octombrie – 23 noiembrie cel mai mare Black Friday din istoria companiei. Retailerul va oferi reduceri de pana la 80% la peste 750.000 de produse, in 155 de magazine din 114 orase din Romania, precum si online.

Aceasta editie de Black Friday este dublata de aniversarea noastra de un sfert de veac, astfel incat ne dorim sa punem la dispozitia clientilor cele mai bune oferte din istoria de pana acum a companiei, pe o perioada mai lunga de timp”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco.

Pentru editia Black Friday din acest an, Flanco a pregatit cel mai mare stoc de produse. Astfel, pe rafturile fizice si virtuale ale retailerului vor fi disponibile:
  • peste 100.000 de televizoare
  • 65.000 de telefoane
  • 300.000 de electrocasnice mari si mici
  • sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule si unelte sau fitness.
Clientilor Flanco le sunt oferite multiple facilitati de achitare a cumparaturilor de Black Friday, de la creditele in rate fixe si pana la plata in 2-40 de rate, fara dobanda, prin cardurile de credit.
Black Friday - editia 2019 - aduce clientilor Flanco si o tombola aniversara. Toate bonurile de cumparaturi din reteaua nationala de magazine si toate comenzile plasate pe flanco.ro vor intra in tragere la sorti, iar 100 de clienti isi vor primi banii inapoi pentru cumparaturile efectuate, sub forma de card cadou.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La Flanco incepe Black Friday 2019