Lectură de un minut

17 Nov 2022 - Știri și Noutăți

La doar o săptămână distanță, Lidl mai deschide încă două magazine

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează pe 21 noiembrie două magazine, unul în Cisnădie, județul Sibiu și unul în municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin. Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea peste 45 de locuri de muncă. 
 

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Cisnădie se află pe Strada Grigore Ionescu, Nr. 8, iar cel din Caransebeș este situat pe Strada Ardealului, Nr.127. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.330 m². De asemenea, unitatea Lidl din Cisnădie dispune de peste 130 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Caransebeș are peste 95 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, au fost create peste 45 de locuri de muncă noi.

Orarul de funcționare al unităților din Cisnădie și Caransebeș va fi următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Cisnădie și Caransebeș dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Retailerul Lidl Discount SRL, companie controlată direct de We International GMBH, a devenit unul dintre liderii pieţei de retail alimentar după cel mai mare avans anual, nominal şi procentual din top 10 (de 3,1 miliarde de lei, respectiv 32%), la 12,9 miliarde de lei în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La doar o săptămână distanță, Lidl mai deschide încă două magazine