Lectură de un minut

18 Nov 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour pregateste 12 zile de Black Friday

Abonează-te pe  

Retailerul Carrefour a pregatit 12 zile de BLACK FRIDAY cu preturi incredibile la mii de produse in perioada 19-30 noiembrie. 

Clientii pot achizitiona televizoare LED incepand cu 400 lei, laptopuri de la 670 lei, masini de spalat cu doar 500 lei, electrocasnice mici si multe altele.

„Si anul acesta, de Black Friday, garantam o experienta de cumparaturi speciala clientilor nostri, la cele mai mici preturi, atat in hipermarketurile Carrefour cat si pe magazinul online Carrefour-Online.ro. Pentru fiecare achizitie de produse electronice si electrocasnice, clientii vor fi asteptati cu o mica surpriza. In plus, Black Friday aduce reduceri nebune si la alte categorii de produse non-alimentare” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.

Cu ocazia Black Friday in Carrefour vei beneficia de: reduceri la mii de produse electronice si electrocasnice; stocuri mari pentru produsele din promotie; promotii reale cu preturi nebune de mici; credite speciale cu 24 de rate fara dobanda; livrare gratuita a produselor voluminoase in limita a 30 km.

Pentru a fi sigur ca nu pierzi nicio promotie, viziteaza site-ul www.carrefour.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour pregateste 12 zile de Black Friday