Lectură de un minut

07 Nov 2014 - Știri și Noutăți

A inceput 'Saptamana Turceasca' cu delicii orientale la Carrefour

Magazinele Carrefour vor sarbatori intre si 6 si 12 noirembrie „Saptamana Turceasca”, prilej cu care veti regasi in hipermarketuri momente artistice din folclorul turcesc, degustari si multe alte surprize pentru intreaga familie. 

Timp de 7 zile, romanii din intreaga tara pot descoperi frumusetea Turciei prin gama larga de produse de bacanie, delicatese dulci vrac sau accesorii cu motive traditionale. Serviciile speciale de ceai sau cafea si deliciile orientale vor oferi savoare zilelor reci de iarna.

Saptamana Turceasca la Carrefour este un proiect creat in colaborare cu Camera de Comert Bilaterala Romania-Turcia pentru romanii care doresc sa descopere savoarea culturii turcesti, dar si pentru comunitatea de turci din tara care va putea gasi produse autentice de gastronomie, bacanie, amenajarea casei sau moda in toate hipermarketurile Carrefour.

„Saptamana Turceasca continua actiunile dedicate pe care le desfasuram periodic in magazinele noastre prin care celebram diversitatea culturilor cu care interactionam. Dorim ca, pe langa oferta variata de produse cu cele mai mici preturi, sa le oferim clientilor evenimente inedite prin care sa-i surprindem placut si sa se distreze alaturi de noi.” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv Carrefour Romania.

 

Citeste mai departe: