Lectură de un minut

24 Aug 2018 - Știri și Noutăți

L'Oreal deschide primul magazin online propriu

Abonează-te pe  

Retailerul L’Oreal Romania intra pe zona de e-commerce si deschide primul magazin online propriu. Acesta este lansat de brandul Kiehl’s, noteaza wall-street.ro.

 

Produsele sunt disponibile la aceasta adresa - optiunea reprezinta un prim pas de extindere, dupa ce pana acum compania era doar partener alaturi de alti e-retaileri.

Cosmin Ban, general manager al diviziei de produse de lux a L’Oreal Romania a fost citat de aceeasi sursa: „Apropierea de consumatori in magazinele noastre proprii ne-a permis sa le intelegem si mai bine comportamentul si nevoile. In primul rand, au nevoie de produse care sa le fie corect recomandate si care sa aiba rezultate. In al doilea rand, au nevoie si de acces cat mai facil si constant la acestea. Brandul Kiehl’s raspunde acestor nevoi prin serviciile, consultatiile si posibilitatile de testare oferite clientilor in magazinele proprii. Prin lansarea www.kiehls.ro incercam sa aducem experienta din offline in online. Comertul online reprezinta o oportunitate excelenta pentru a permite consumatorilor romani accesul la produse eficiente si de calitate, indiferent de zona de unde provin. Totodata, dezvoltarea in zona de e-commerce ne permite sa crestem in mod sustenabil reteaua de magazine proprii”.

Compania este prezenta pe piata din 2015 cand deschidea primul magazin mono-brand Kiehl’s in centrul AFI Palace Cotroceni din Capitala. Brandul Kiehl’s are in prezent sase magazine proprii, in timp ce L’Oréal Romania detine, 11 magazine proprii (sub brandurile Kiehl’s si NYX Professional Make-Up).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  L'Oreal deschide primul magazin online propriu