Lectură de 2 minute

23 Jul 2021 - Știri și Noutăți

L’Amande - Desserts sans gluten deschide prima franciză în Bacău, după o investiție de 50.000 de euro

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

L’Amande - Desserts sans gluten, cofetărie cu laborator propriu pentru produse fără gluten, anunță deschiderea primei francize în Bacău, după o investiÈ›ie de 50.000 de euro. Cofetăria L’Amande se adresează, în special, persoanelor care suferă de intoleranță la gluten, dar È™i celor cu alergii È™i intoleranță la lactoză, ouă sau nuci, printr-o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie È™i brutărie. Astfel, L'Amande a lansat sistemul de francizare.

Noua cofetărie este situată în centrul oraÈ™ului Bacău, pe strada Războieni nr. 48. L’Amande este un concept nou atât în Bacău, cât È™i în zona Moldovei, astfel că în ceea ce priveÈ™te vânzările, estimările se ridică la suma de 150.000 – 200.000 lei.

Francizele L’Amande au peste 150 de produse în portofoliu È™i au acelaÈ™i concept, design, distribuitori de materii prime precum cofetăria din BucureÈ™ti. În prezent, L’Amande Bacău are È™ase angajaÈ›i.

Înainte de deschidere, toÈ›i angajaÈ›ii din laboratoarele L’Amande vin două săptămâni la training în BucureÈ™ti, urmând ca mai apoi, echipa din BucureÈ™ti să meargă timp de două săptămâni în locaÈ›ie pentru a ajuta la realizarea produselor. Partea de consiliere È™i susÈ›inere continuă pe tot parcursul contractului de franciză deoarece suntem o echipă, avem valori È™i obiective comune: să aducem zâmbete pe buzele celor care, din păcate, au puÈ›ine opÈ›iuni în ceea ce priveÈ™te alimentaÈ›ia fără gluten.

Folosim doar ingrediente fără gluten, de cea mai bună calitate. Sunt mult mai gustoase È™i mai sănătoase decât multe alte produse existente pe piață”, a declarat Daniela Alecse, fondatoarea L’Amande - Desserts sans gluten.

În ceea ce priveÈ™te planurile de viitor, compania doreÈ™te să se extindă È™i în alte oraÈ™e mari din România, precum TimiÈ™oara, Cluj-Napoca, IaÈ™i, BraÈ™ov, ConstanÈ›a È™i Oradea.

L’Amande este un business fondat de Daniela Alecse, în 2016, È™i se ocupă de producerea È™i comercializarea produselor fără gluten È™i nu numai. Afacerea a luat naÈ™tere dintr-o nevoie reală a Danielei de a consuma doar alimente care nu conÈ›in gluten. În prezent, L’Amande operează cu un laborator în BucureÈ™ti, iar în cei cinci ani de activitate a creat È™i adaptat peste 200 de reÈ›ete de produse fără gluten.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  L’Amande - Desserts sans gluten deschide prima franciză în Bacău, după o investiÈ›ie de 50.000 de euro