Lectură de un minut

08 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Kik Textilien deschide inca un magazin in tara

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, retailerul vestimentar KiK, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al treilea magazin din Romania, in Uvertura Mall, cel mai mare centru comercial din Botosani.

 

Magazinul este situat la etajul 1 al centrului comercial Uvertura Mall, magazinul se intinde pe o suprafata construita de 900 mp, iar investitia totala a fost de peste 200.000 de euro.

Directorul general al KiK Romania, Raluca Hartmann a declarat: „Dupa primele doua magazine KiK deschise in tara, suntem incantati de rezultatele obtinute si ne bucuram sa vedem ca romanii apreciaza articolele de imbracaminte de inalta calitate, decoratiunile, dar si celelalte produse disponibile in magazin, la preturi accesibile. Suntem convinsi ca si botosanenii vor fi placut impresionati de diversitatea colectiilor si de raportul calitate / pret”.

In oferta magazinului Kik sunt incluse numeroase categorii de produse:

  • imbracaminte pentru adulti si copii
  • incaltaminte
  • accesorii si produse suplimentare
  • cosmetice
  • jucarii
  • rechizite pentru scoala
  • diverse produse din categoria home&deco
  • decoratiuni in tendinte pentru orice spatiu.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kik Textilien deschide inca un magazin in tara