Lectură de un minut

05 Apr 2019 - Știri și Noutăți

KFC si Taco Bell au ajuns in Sibiu

Abonează-te pe  

Grupul Sphera Franchise extinde brandurile KFC si Taco Bell se extind la Sibiu. Cele doua unitati sunt deschise in centrul comercial Shopping City Sibiu, in zona de food court, aflata la nivelul 1 al cladirii, noteaza wall-street.ro, conform unui comunicat.

Restaurantul KFC are o suprafata de 170 de metri patrati si 35 de angajati, iar unitatea Taco Bell dispune de o suprafata de 178 de metri patrati, cu o capacitate de 36 de locuri in interior si aproximativ 60 de locuri la terasele din interiorul si exteriorul centrului comercial.

Strategia de business a Sphera Franchise Group vizeaza dezvoltarea retelei de restaurante pentru toate brandurile din portofoliu, prin deschiderea de noi unitati, astfel incat sa ajungem cat mai aproape de consumatorii nostri. Am decis sa extindem KFC si Taco Bell in Sibiu, deoarece, din punct de vedere demografic, orasul a crescut, si are, de asemenea, potential turistic ridicat. Este important pentru noi sa oferim calitate la cele mai inalte standarde celor care ne trec pragul, tocmai de aceea investim constant in restaurante la nivel de servicii, design si digitalizare”, a declarat Mark Hilton, CEO al Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC si Taco Bell au ajuns in Sibiu