Lectură de un minut

31 Jul 2018 - Știri și Noutăți

KFC Romania se implica intr-un nou proiect de responsabilizare sociala

KFC Romania, in colaborare cu Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, sprijina proiectul „Rescriem Vieti", prin care pacientii fundatiei vor fi sustinuti in tratarea anumitor probleme de natura medicala si, mai apoi, in incercarea lor de a se reintegra in societate. 

Beneficiarilor acestui program le sunt oferite ulterior oportunitati de angajare din partea companiilor partenere, cum este si cazul KFC, facilitand astfel reintegrarea acestora in societate, dincolo de suportul direct oferit prin tratamentele medicale necesare.

KFC Romania, primul partener al Fundatiei care sustine aceasta cauza, a oferit suma de 5.000 de euro pentru mai multi beneficiari, prima fiind o tanara care provine dintr-un mediu defavorizat, in varsta de 30 de ani, careia i s-a oferit tratamentul medical necesar pentru refacerea danturii.

Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager, Sphera Franchise Group a declarat: „Este important pentru noi sa ne implicam in diverse domenii de responsabilitate sociala. Am ales sa devenim partenerii Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria pentru ca dincolo de ajutorul direct pe care il putem oferi beneficiarilor, acest proiect presupune si reintegrarea in societate a persoanelor care provin din medii defavorizate. Astfel, acestor beneficiari li se ofera si oportunitatea unui loc de munca chiar in restaurantele noastre”.

Citeste si:
Locuri de muncă la KFC România: sunt disponibile peste 400 de posturi, în mai multe orașe din țară

 

 

 

Citeste si:
Producătorul Floriol și Unisol donează echipamente medicale în lupta contra Covid-19


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Diana Pralea
Media Associate, Golin Bucuresti
Email: dpralea@golin.com
Telefon: 0740 101 124

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC Romania se implica intr-un nou proiect de responsabilizare sociala