Lectură de un minut

18 Sep 2019 - Știri și Noutăți

KFC lanseaza un nou produs: Crispy Hot Dog

Abonează-te pe  

Toamna aceasta, KFC reinventeaza hot dog-ul clasic intr-o maniera proprie, #pebune, pornind de la unul dintre cele mai apreciate produse ale sale: Crispy Strips.

Crispy Hot Dog este disponibil in editie limitata, in toate restaurantele KFC din Romania pana pe 7 noiembrie 2019.

In perioada campaniei, clientii se pot bucura de noul produs la un pret atractiv si pot opta si pentru varianta Double Crispy Hot Dog, cu doua bucati de Crispy Strips.

Vedeta campaniei de toamna de la KFC este THE BOX. Noul meniu integreaza un produs clasic, deja apreciat de clienti, respectiv Hot Wings, cu unul nou lansat, Crispy Hot Dog, alaturi de cartofi prajiti, bautura racoritoare si sos.
THE BOX este alegerea perfecta pentru mai multe categorii de consumatori, precum:
  • gurmanzii (cei care iubesc mancarea si sunt tot timpul in cautarea gustului original KFC)
  • curiosii (care sunt pasionati de diversitate si testeaza combinatii noi de ingrediente)
  • indecisii (care nu stiu exact ce sa aleaga intre gustul familiar si un produs nou lansat)
Inovatia este un element-cheie pentru un brand precum KFC. Noile produse reprezinta alternativa perfecta pentru cei care cauta gustul original KFC, in combinatii inedite de ingrediente. Daca prin Crispy Dog am reusit sa reinventam un produs clasic pastrand stilul bine-cunoscut al KFC, prin THE BOX am integrat si gustul original, dar si noutatea, oferind totodata consumatorilor posibilitatea de a se bucura de o masa completa. Desi ramanem fideli retetelor originale ale colonelului Sanders, suntem mereu deschisi sa incercam lucruri noi si sa ne consolidam astfel pozitia pe piata de food service din Romania, venind in intampinarea clientilor cu experiente culinare diferite, atat in restaurantele KFC, cat si prin serviciul de livrare”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC lanseaza un nou produs: Crispy Hot Dog