Lectură de 2 minute

20 Jan 2022 - Știri și Noutăți

KFC inaugurează primul restaurant tip drive-thru din Călărași

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, compania care operează în sistem de franciză brandul KFC în România, își extinde portofoliul de restaurante și anunță inaugurarea primei unități din Călărași, în incinta centrului comercial Catex. Compania a ajuns la 93 de restaurante pe plan local.

KFC Drive Thru Catex este situat la adresa strada Eroilor Revoluției 22 Decembrie 1989, nr. 49, în cadrul centrului comercial Catex și are o suprafață de peste 300 mp, cu un total de 78 de locuri, dintre care 54 în interior și 24 pe terasă. Programul este de la 08:00 la 22:00, conform orarului prevăzut pentru desfășurarea activităților economice ca urmare a restricțiilor în vigoare impuse în context pandemic.

„În 2022 ne-am propus să avansăm cu planurile de consolidare a businessului, printr-o strategie ce vizează expansiunea, digitalizarea și inovația. Începem anul prin inaugurarea unei noi locații KFC tip Drive-Thru, primul nostru restaurant din județul Călărași. Decizia a venit firesc, având în vedere că, pentru noi, dezvoltarea rețelei de restaurante cu astfel de locații reprezintă un obiectiv pe care îl urmărim cu precădere în ultimii ani”, a declarat Marian Gogu, director general, KFC România.

45 de noi locuri de muncă la KFC

KFC creează 45 de locuri de muncă, în funcţii precum lucrător bucătărie, casier, manager și asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru.

De asemenea, venitul net la care se poate ajunge din a treia lună de colaborare pentru postul de crew member este de 2.500 de lei. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul deține peste 165 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 148 în România și are peste 4.400 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC inaugurează primul restaurant tip drive-thru din Călărași