Lectură de un minut

23 Jul 2018 - Știri și Noutăți

KFC Dorobanti a deschis un Coffee Corner

Abonează-te pe  

In urma unei investitii de 65.000 de euro, KFC Dorobanti deschide un Coffe Corner, punandu-se astfel la dispozitie un meniu format din diverse bauturi speciale cu cafea, noteaza modernbuyer.ro.

Printre produsele care se vor gasi in meniu suntcafeaua Seattle’s Best Coffee proaspat macinata: Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte sau Cappuccino. Un barista profesional va prepara in zilele de vara si Iced Latte, cu caramel sau vanilie.

Se mai pot comanda produse de tip viennoiserie precum croissant sau pain au chocolat, alaturi de Stracciatella mousse, Panna Cotta, Carrot Cake sau Cheesecake cu topping de ciocolata sau afine etc.

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group a completat: „Ne dorim sa crestem gradual deschiderile acestor spatii dedicate iubitorilor de cafea, sa le implementam si la nivel national in anii ce urmeaza. Totodata, in perioada urmatoare ne propunem sa oferim clientilor nostri o gama cat mai variata de produse, astfel incat sa ii surprindem cat mai curand cu noutati in cadrul sortimentelor de cafea si a preparatelor delicioase din gama de deserturi."

Sursa foto facebook KFC

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC Dorobanti a deschis un Coffee Corner