Lectură de 2 minute

02 Jun 2021 - Știri și Noutăți

KFC deschide un restaurant drive thru în județul Brăila

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, compania care administrează în sistem de franciză restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell din România, ajunge la 88 de restaurante KFC în portofoliul local, odată cu inaugurarea locației tip drive thru din Brăila, potrivit unui comunicat de presă.

KFC România, deja prezent cu o locație în județul Brăila, adaugă în portofoliu un nou restaurant de tip drive thru, ca parte a strategiei de expansiune anunțată la începutul acestui an.

Restaurantul KFC drive thru din Brăila funcționează în prezent în intervalul orar 09:00 – 22:00, în conformitate cu noile măsuri de relaxare anunțate de autoritățile locale. Locația are o suprafață de aproximativ 360 mp, cu 48 de locuri la interior și 20 locuri pe terasă, și este situată la adresa strada General Gheorghe Avramescu nr.10.

„Anul 2021 nu este lipsit de provocări în ceea ce privește industria HoReCa, însă actuala situație socio-sanitară și noile măsuri de relaxare anunțate de autorități ne oferă o perspectivă optimistă asupra planurilor aflate în derulare. Decizia de a inaugura restaurantul KFC Drive Thru Brăila a venit firesc, având în vedere că ne bucuram deja de popularitate datorită primei locații KFC din această zonă, dar și pentru faptul că locațiile de tip DT reprezintă un obiectiv de business pe care îl urmărim cu precădere în decursul acestui an”, a declarat Marian Gogu, director general al KFC România.

Angajații restaurantului sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătărie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul. Clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare.

Odată cu deschiderea noii locații din județul Brăila, KFC România creează 36 de locuri de muncă, ce presupun funcţii precum: lucrător la bucătărie, casier, bucătar, manager (director de restaurant) și asistent manager.

Sphera Franchise Group este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell.

Citeste si:
Tazz: Românii sunt mai pofticioși de Valentine’s Day și comandă mai mult alcool de Dragobete
Tazz: Românii sunt mai pofticioși de Valentine’s Day și comandă mai mult alcool de Dragobete
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide un restaurant drive thru în județul Brăila