Lectură de un minut

20 Jul 2020 - Știri și Noutăți

KFC deschide un nou restaurant în Vulcan Value Center, București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de franciză, al lanțului de restaurante KFC, continuă planurile de expansiune și, odată cu deschiderea unei noi unități Drive-Thru în Capitală, ajunge la 17 astfel de locații, potrivit unui comunicat de presă.

Noul restaurant KFC, situat în parcarea Vulcan Value Center, localizat în București, Strada Mihail Sebastian 88, are o suprafață de aproximativ 350mp, dispunând, de asemenea, și de 24 de locuri la terasă. Pentru a se alinia actualelor măsuri de siguranță stabilite de către autorități, în unitate au fost montate ecrane de protecție în zonele de plată și preluare comenzi, iar angajații sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință. Suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți și este încurajată plata cu cardul. În plus, unitatea KFC este prima dotată cu meniuri digitale în exteriorul locației, în completarea celor din interior, precum și cu dispozitive de tip kiosk care ușurează procesul de comandă.

De asemenea, odată cu dezvoltarea acestei locații din București, KFC angajează 50 de persoane în funcţii precum: lucrător bucătărie, casier, bucătar, asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

În 2009, KFC deschidea primul restaurant de tip Drive-Thru de pe teritoriul României.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de master franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide un nou restaurant în Vulcan Value Center, București