Lectură de un minut

20 Aug 2020 - Știri și Noutăți

KFC deschide un nou restaurant, în Târgoviște

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group continuă planurile de dezvoltare stabilite pentru acest an și inaugurează un nou restaurant KFC în România, în Dâmbovița Mall din Târgoviște. Locația are o suprafață de 175 mp și este situată pe Bulevardul Regele Carol I nr. 51.

Restaurantul are kiosk-uri care eficientizează preluarea comenzilor și sistemul fusion care presupune un customer display pe care clienții își pot urmări comanda.

Angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi. În incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul. Momentan, restaurantul este deschis în regim take away, până la noi directive din partea autorităților.

Odată cu dezvoltarea celei de-a doua unități din județul Dâmbovița, Târgoviște, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 35 de persoane în funcţii precum: lucrător bucătărie, casier, bucătar și asistent manager.

Strategia de expansiune la nivel local vizează atât noi regiuni și orașe, cât și dezvoltarea pe teritorii în care brand-ul activează deja, conform cererii și evoluției pieței. În luna noiembrie a anului 2019, Sphera Franchise Group a deschis prima sa unitate KFC din județul Dâmbovița, un restaurant de tip Drive-Thru, respectiv KFC Cube Center.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România, care deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide un nou restaurant, în Târgoviște