Lectură de 2 minute

07 Jul 2020 - Știri și Noutăți

KFC deschide un nou restaurant în Baia Mare

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de master franciză, a lanțului de restaurante KFC, anunță deschiderea unei noi locații în cadrul centrului comercial Baia Mare Value Center.

Noul restaurant KFC din Baia Mare are o suprafață de aproximativ 170 mp și este situat pe Blvd București nr. 53. Pentru a se alinia cu rigurozitate noilor măsuri de siguranță, angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși, măști de unică folosință, precum și cu viziere. Suprafețele din bucătarie și din întreaga locație vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi, în incintă au fost amplasate recipiente cu dezinfectanți și este încurajată plata cu cardul.

Momentan, restaurantul este deschis în regim take away până la noi directive din partea autorităților.

Restaurantul KFC din Baia Mare Value Center este cea de-a doua locație a lanțului fast food în oraș. KFC mai deține un alt restaurant de tip food court în incinta Vivo! Baia Mare.

Odată cu dezvoltarea celei de-a doua unități din Baia Mare, KFC creează noi locuri de muncă și angajează 35 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

„Anul 2020 reprezintă cu siguranță o adevărată provocare în ceea ce privește industria HoReCa. Avem încrederea că, prin colaborarea cu autoritățile și aplicarea unor standarde riguroase, ce vizează desfășurarea activității în restaurante în cele mai sigure condiții, vom reuși, treptat, să revenim la normalitate. Ne propunem ca oamenii care vor trece pragul noului restaurant KFC să se bucure în continuare de produse proaspăt preparate zilnic în bucătăriile noastre, după rețeta secretă a Colonelului, având certitudinea că, pentru noi, siguranța lor reprezintă principala preocupare”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de master franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Citeste si:
Sphera Franchise Group a inaugurat primul restaurant KFC din Giurgiu 
Sphera Franchise Group a inaugurat primul restaurant KFC din Giurgiu 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide un nou restaurant în Baia Mare