Lectură de 2 minute

06 Oct 2020 - Știri și Noutăți

KFC deschide două noi restaurante, în AFI Brașov și Miercurea Ciuc, până la finalul anului

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Lanțul fast-food KFC își extinde rețeaua și deschide alte două restaurante până la finalul anului: o locație de tip food court în centrul comercial AFI Brașov și o alta de tip drive thru în Miercurea Ciuc. 

După ce în ultimele luni a deschis 3 restaurante, KFC continuă strategia de dezvoltare a rețelei fizice cu alte 2 locații, una de tip food court și o unitate de tip Drive Thru, până la finalul anului.

După KFC Baia Mare Value Center, KFC Drive Thru Vulcan București și KFC Dâmbovița Mall, lanțul fast-food va deschide un restaurant în centrul comercial AFI Brașov și o unitate de tip Drive Thru la Miercurea Ciuc.

KFC, care deține în prezent 83 de restaurante pe plan local, dintre care 30 de unități sunt în București, va termina anul cu o rețea de 85 de locații. Deși în ultimele luni KFC a investit în dezvoltarea serviciului de livrare, lansând chiar propria platformă de comenzi online, lanțul de restaurante continuă să mizeze pe vânzările din offline.

"Încă din prima săptămână, așa cum era de așteptat, am înregistrat un impact puternic în vânzările din restaurante. Este un trend de creștere pe vânzările din restaurante și o mică scădere pe zona de comenzi la pachet. Per total însă, vorbim despre o creștere a vânzărilor pe restaurante, ceea ce ne bucură, pentru că începem să recuperăm treptat din pierderile înregistrate în ultimele luni", spune Marian Goga, director general KFC România.

Planurile de dezvoltare ale lanțului fast food necesită forță de muncă suplimentară și KFC caută să angajeze până la 400 de prsoane în mai multe orașe din țară.

“Dincolo de planurile de dezvoltare prin deschiderea de noi locații, serviciul de livrare KFC este în continuă expansiune și de aceea avem o serie de poziții deschise și pentru posturile de curier livrator, în București. În plus, industria HoReCa este o una dinamică, având o rată de retenție variabilă, prin urmare avem în vedere completarea și întregirea echipelor din resturantele din toată țara, acum că avem din nou toate resturantele funcționale după ridicarea restricțiilor de către autorități. De asemenea, pe timp de vară avem foarte mulți studenți care își iau un job temporar pentru perioada vacanței. Odată cu începerea facultăților, aceștia pleacă să-și continue studiile, iar noi trebuie să găsim personalul care să ocupe posturile rămase vacante”, explică directorul KFC.

Citeste si:
Edenred: Jumătate din angajații români cheltuie 40% din salariu pe mâncare
Edenred: Jumătate din angajații români cheltuie 40% din salariu pe mâncare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide două noi restaurante, în AFI Brașov și Miercurea Ciuc, până la finalul anului