Lectură de un minut

01 Feb 2022 - Știri și Noutăți

KFactory, start-up-ul care automatizează industria producătoare, investiție de 600.000 euro pentru extinderea de piețele europene

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

KFactory, start-up-ul de automatizare a proceselor de business pentru industria producătoare, anunță că ridică 600.000 de euro într-o rundă seed pentru a-și accelera creșterea pe piețele din Germania, Austria și Elveția, pentru a investi în rețeaua de parteneri și integrări și pentru a extinde capacitățile platformei sale, cu scopul de a crește performanța operațională, sustenabilitatea și cunoștințele digitale la nivelul fabricilor.

Noul investitor Fortech Investments conduce runda și SIF Transilvania se alătură investitorului existent Sparking Capital, care își crește investiția inițială. Prin această rundă, finanțarea totală a KFactory atinge suma de 817.500 de euro.

KFactory este o platformă de automatizare a proceselor axată pe creșterea performanței operaționale pentru companiile de producție de toate dimensiunile și din toate sectoarele.

„În 2021 am crescut baza de clienți cu 500% și peste 300 de echipamente industriale sunt conectate în platforma noastră. Ne continuăm creșterea în România și ne consolidăm prezența pe piața DACH (Germania, Austria, Elveția – n.r.), pentru a avea expunere globală în câțiva ani”, a spus Vlad Cazan, KFactory cofondator și director de vânzări.

KFactory este o platformă Industry 4.0 SaaS de automatizare a proceselor de business pentru industria producătoare. Direcțiile principale vizează optimizarea proceselor operaționale, sustenabilitatea și educația digitala. KFactory are prezență teritorială atât în România cât și internațională, în Portugalia, Germania si Statele Unite.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFactory, start-up-ul care automatizează industria producătoare, investiție de 600.000 euro pentru extinderea de piețele europene