Lectură de un minut

10 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Kendra Scott lansează a doua colecție capsulă de bijuterii inspirată de Barbie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kendra Scott a lansat o a doua colecție în ediție limitată în colaborare cu Barbie, cu doar câteva săptămâni înainte ca mult așteptatul film inspirat de păpușa Mattel să ajungă în cinematografe.

Sursa foto: Unsplash

Inspirată de pozitivitate, individualitate și incluziune, colecția de nouă piese cuprinde trei coliere, două brățări și patru perechi de cercei. scrie woman's wear daily.com

Întruchipând esența unei adevărate colaborări, colecția îmbină designul și inovațiile în materie de materiale semnate de marca Kendra Scott cu siluetele și culorile iconice ale întreprinderii Barbie.

Brandul cu sediul în Texas este de mult timp un favorit al celebrităților, vedete precum Taylor Swift, Kelly Clarkson, Paris Hilton și Gwyneth Paltrow (pentru a numi doar câteva) purtând toate creațiile sale de-a lungul anilor.

Colecția include trei coliere convertibile, un omagiu adus rădăcinilor inovatoare ale brandului Kendra Scott, oferind în același timp o nouă perspectivă asupra modelelor bestseller ale brandului, cum ar fi colierul Elisa, cerceii Danielle și brățara Elaina.

Citeste si:
Louis Vuitton a anulat producția genții în formă de gofre care urma să fie lansată pe 21 martie 
Louis Vuitton a anulat producția genții în formă de gofre care urma să fie lansată pe 21 martie 

Colecția Barbie x Kendra Scott, în ediție limitată, este disponibilă în magazinele Kendra Scott și online, pe site-ul mărcii. Prețurile variază între 60 și 130 de dolari. Filmul "Barbie" va ajunge în cinematografe pe 21 iulie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kendra Scott lansează a doua colecție capsulă de bijuterii inspirată de Barbie