Lectură de un minut

24 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Kellogg's a lansat un nou produs: fulgi de porumb cu aromă de ciocolată 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Cea mai recentă lansare a gigantului cerealelor este varianta cu ciocolată a fulgilor de porumb originali și este una dintre singurele ocazii în care marca și-a adaptat fulgii aurii clasici de la lansarea sa, în urmă cu peste 100 de ani.  

Sursa foto: Unsplash

Corn Flakes este una dintre mărcile Kellogg cu cea mai rapidă creștere în simboluri și în magazinele independente², iar noile cereale sunt disponibile acum și în Booker într-un pachet cu preț marcat, retailtimes.co.uk

Noua adiție la portofoliul de cereale Kellogg's nu are un conținut ridicat de grăsimi, sare sau zahăr, este bogată în fibre și vitamina D.

Cu aproximativ 66 de milioane de cutii fabricate în fiecare an, Corn Flakes ocupă un loc pe mesele pentru micul dejun de peste un secol, iar noul produs aduce o notă de modernitate.

Kellogg vrea să transforme Pringles într-un brand de 4 miliarde de dolari

Kellogg a declarat că noua sa companie de gustări, Kellanova, se va concentra pe creșterea Pringles într-un brand de 4 miliarde de dolari, în timp ce alte mărci, precum Cheez-It și Pop-Tarts, se vor dezvolta la nivel internațional.

Kellanova intenționează, de asemenea, să își extindă aria de acoperire pe alte canale de distribuție, cum ar fi magazinele de proximitate și magazinele mai mici, prin lansarea mai multor produse în ambalaje mici.

În prezent, 24% din produsele Pringles sunt vândute în aceste locații, potrivit companiei.

Citeste si:
Euro Grain Exchange 2024 – Semănând parteneriate, Recoltând oportunități nelimitate
Euro Grain Exchange 2024 – Semănând parteneriate, Recoltând oportunități nelimitate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kellogg's a lansat un nou produs: fulgi de porumb cu aromă de ciocolată