Lectură de un minut

06 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania lanseaza Animaterra – Lumea Fantastica, o campanie tip colectie despre creaturi mitologice

Abonează-te pe  

Kaufland Romania lanseaza o noua campanie destinata tuturor copiilor, indiferent de varsta. Campania este activa in reteaua de magazine din intreaga tara intre 1 mai – 25 iunie 2019 si reprezinta o invitatie pentru toti cei care vor sa calatoreasca in lumea fascinanta a creaturilor mitologice.

Pentru a patrunde in lumea fantastica Animaterra, clientii pot colectiona cele 47 de cartonase ce intruchipeaza locuri magice sau creaturi fantastice care au existat in legende din intreaga lume, precum cai inaripati, capcauni, sirene, pasari care scuipa foc si altele. Clientii magazinelor Kaufland primesc un pachet cu cate doua cartonase Animaterra la fiecare achizitie de minimum 50 de lei. Mai mult, la achizitionarea anumitor produse selectate, marcate ca atare in magazine si anuntate saptamanal in revista Kaufland si online, clientii vor primi gratuit cate un pachet ce contine doua cartonase speciale.

  • povestea lumii fantastice este adusa la viata si prin intermediul unui boardgame interactiv Animaterra, ce propune un joc potrivit pentru copii de toate varstele, cu 2-4 jucatori, si pentru care este necesara colectionarea a minim 10 cartonase.
  • clientii vor putea gasi in magazine si rucsacul si cartea de colorat prin care copiii se pot aventura in lumea fantastica Animaterra.
  • Kaufland deruleaza si un concurs pentru toti clientii care primesc cartonasele de colectie Animaterra. Marele premiu este o excursie la platourile de filmare Universal Studios din Hollywood, Los Angeles, S.U.A., iar mai multe detalii despre toate surprizele si alte premii saptamanale sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro.
  • Lumea Fantastica Animaterra, disponibila si in realitate augmentata prin intermediul unei aplicatii mobile
Aplicatia Animaterra poate fi descarcata gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. Cu ajutorul acesteia, cartonasele cu creaturi fantastice pot fi scanate pentru a prinde viata in 3D prin tehnologia de tip realitate augmentata. In aplicatie este disponibil si mecanismul jocului si povestea Animaterra.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania lanseaza Animaterra – Lumea Fantastica, o campanie tip colectie despre creaturi mitologice