Lectură de un minut

21 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide primul magazin estival amenajat pe litoral intr-un cort

Abonează-te pe  

Kaufland Romania a inaugurat primul hipermarket estival amenajat intr-un cort pe litoral, in statiunea Mamaia Nord din judetul Constanta. Acesta este cel de-al doilea dupa hipermarketul deschis in vara anului 2017 la Sovata, retailerul optand pentru aceasta varianta pentru a facilita rapiditatea clientilor pentru cumparaturi.

Magazinul din Mamaia Nord este deschis pana pe 15 septembrie 2018. Suprafata de vanzare este de aproximativ 1400 metri patrati, dispunand si de parcare cu 112 de locuri. Programul de lucru al magazinului este de luni pana sambata intre orele 7:30 - 23:00 si duminica intre orele 8:00 - 22:00.

Hipermarketul pune la vanzare legume si fructe, produse proaspete, alimente de baza, carne si branzeturi preambalate, snack-uri, dulciuri, bauturi, produse nealimentare, articole pentru plaja, articole pentru camping si gratar, drogherie si un raion dedicat bauturilor racite. Magazinul dispune si de un punct Grill, unde clientii pot lua rapid o masa gustoasa.

Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania a declarat: „Vara aceasta venim mai aproape de clientii aflati pe litoral - mai exact la Mamaia, un loc preferat de multi turisti. Suntem mereu atenti la nevoile cumparatorilor nostri si ne adaptam pentru a fi alaturi de ei, sa le indeplinim dorintele. De aceea, pe parcursul verii le punem la dispozitie tot ceea ce credem ca le poate fi util intr-o vacanta pe malul marii. Suntem dinamici si mizam pe puterea noastra de a ne adapta la cerintele pietei actuale, iar acest hipermarket face parte din noua noastra strategie de expansiune”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide primul magazin estival amenajat pe litoral intr-un cort