Lectură de 2 minute

13 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania anunta in premiera serviciul de livrari rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo

Abonează-te pe  

Incepand din luna august 2019, toti cei care nu au timp sa ajunga la cumparaturi pot avea la dispozitie optiunea de a comanda produsele preferate din magazinele Kaufland Romania, folosind aplicatia Glovo.

 

Clientii vor primi acasa sau la birou produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumparaturi, exclusiv din hipermarketurile Kaufland Romania. Acesta este primul parteneriat lansat de Kaufland pentru a facilita accesul clientilor la cumparaturi folosind aplicatia Glovo. Serviciul de livrare rapida este disponibil in prima faza in Bucuresti, urmand ca pana la finalul acestui an sa fie analizata lansarea si in alte orase ale tarii.

Astfel, curierii Glovo asigura livrari in intreaga Capitala, fiind deserviti de cinci magazine Kaufland din Bucuresti: Barbu Vacarescu, Mihai Bravu, Aparatorii Patriei, Tudor Vladimirescu si Basarab.
Sortimentul disponibil in prezent cuprinde peste 1300 de articole din categoriile:
  • legume si fructe
  • carne, mezeluri si produse congelate
  • lactate, branzeturi si oua
  • cafea, paine si produse pentru mic-dejun
  • alimente de baza
  • dulciuri si snacksuri
  • bauturi
  • cosmetice, produse pentru igiena personala si produse pentru copii
  • produse non-alimentare si produse de curatenie
  • hrana pentru animale
Glovo este aplicatia care livreaza orice, oriunde folosind in mare parte o flota de curieri cu mijloace de transport sustenabile, precum biciclete si scutere, din dorinta de a contribui la decongestionarea traficului si pentru a oferi o optiune de livrare ecologica. Astfel, limita maxima a cumparaturilor care poate fi transportata in acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare.
Serviciul Glovo este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicatia mobila poate fi descarcata gratuit din AppStore sau GooglePlay. In prezent, Glovo face livrari in Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Craiova.
,,Parteneriatul cu Glovo este un prim pas pe care il facem pentru a oferi clientilor nostri un serviciu de livrare acasa sau la birou. Vrem ca toti clientii nostri sa se bucure si de confortul de a avea o grija in minus, atunci cand sunt in criza de timp - produsele de pe lista de cumparaturi aduse la usa. Cautam permanent solutii sa ne adaptam cat mai mult stilului de viata modern al clientilor, insa fara a face rabat la calitate sau la procese care asigura calitatea si prospetimea. Pentru noi, acestea sunt prioritare, iar parteneriatul cu Glovo, care este tip pilot, in aceasta faza, este ideal prin rapiditatea livrarilor – care in mare parte au loc prin mijloace de transport sustenabile, ceea ce se subscrie viziunii noastre privind grija fata de mediu”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Public Affairs Kaufland Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania anunta in premiera serviciul de livrari rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo