Lectură de un minut

25 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland retrage din magazine banane cu pesticide și cere clienților să nu le consume dacă le-au cumpărat

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul Kaufland retrage de la vânzare banane care depășesc valorile admise de reziduuri de pesticide și transmite clienților să le aducă înapoi în magazine sau să le arunce, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA)

„Vă informăm ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS) Yellow Fresh Fruits SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS)”, se arată în informarea transmisă de Kaufland către ANSVSA.

Produsele au fost comercializat în perioada 13-17 martie 2022.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 13-17 martie 2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazinele Kaufland până pe data de 01 aprilie 2022, urmând să le fie restituită contravaloarea lor, în baza bonului fiscal.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România.

Sursa foto: Anastasia Eremina, Unsplash

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland retrage din magazine banane cu pesticide și cere clienților să nu le consume dacă le-au cumpărat