Lectură de un minut

17 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland oferă cupoane de reducere pentru a cumpăra Pepsi Max aproape gratis celor care aduc ambalaje din sticlă, plastic și aluminiu

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În toate magazinele Kaufland, în perioada 16-22 martie, clienții care aleg să recicleze recipiente din sticlă, plastic și aluminiu, primesc cupoane de reducere cu care pot cumpăra produsul Pepsi Max, la 0,5 litri, la prețul de 0,03 lei.

În perioada menționată, la fiecare cinci recipiente colectate și reciclate la automatele din parcările magazinelor Kaufland, clienții primesc un voucher pentru o reducere de 99% la achiziționarea articolului Pepsi Max 0,5l cu ambalaj din PET 100% reciclat, la un preț de 0,03 lei.

Cupoanele de reduceri sunt emise pe loc de automatele de reciclare și pot fi utilizate în toate magazinele Kaufland, în limita stocului disponibil.

Kaufland a început dotarea magazinelor din România cu automate de colectare selectivă, în 2018. La început, au fost trei magazine, în prezent, compania ajungând la o rețea națională de 151 de automate. Peste 1,5 milioane de români au folosit cele 151 de automate puse la dispoziție de Kaufland România, reciclând peste 10 milioane de ambalaje.

Ce tipuri de ambalaje poți recicla la Kaufland

În parcările magazinelor Kaufland, găsești aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:

Ce recompense primești dacă reciclezi la Kaufland

Săptămânal, clientul care aduce 5 recipiente la automatele din parcările magazinelor Kaufland din întreaga țară primește un voucher de extra reducere față de prețul promo comunicat în ofertă, pentru un articol din revista săptămânală. Articolul este semnalizat cu bănuțul ,,Reciclezi și Salvezi”.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 151 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland oferă cupoane de reducere pentru a cumpăra Pepsi Max aproape gratis celor care aduc ambalaje din sticlă, plastic și aluminiu