Lectură de 2 minute

13 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland le oferă angajaților beneficii în valoare de peste cinci milioane de euro, în perioada sărbătorilor de iarnă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland va oferi în luna decembrie tuturor angajaților o serie de beneficii speciale, a căror valoare însumează peste cinci milioane de euro brut, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fiecare angajat va intra în posesia beneficiilor speciale în cursul acestei luni. 

Toți cei peste 15.000 de membrii ai echipei Kaufland România vor primi câte un pachet de Crăciun cu produse marcă proprie, alături de vouchere de cumpărături pentru Crăciun, un bonus care constă în contravaloarea sumei alocate pentru petrecerea anuală, sporuri și vouchere de senioritate, acolo unde este cazul. De asemenea, angajații cu copii au avut parte de vouchere speciale de Moș Nicolae.

,,2021 a fost un an plin de provocări pentru noi toți, cu o piață a muncii în continuă schimbare și multă incertitudine. În acest context, ne-am dorit ca membrii echipei Kaufland să se simtă în siguranță la locul de muncă și să găsească aici stabilitatea și predictibilitatea de care au nevoie pentru a putea performa - atât în privința condițiilor de lucru, cât și a salariului primit de fiecare dată la timp.

Am adaptat continuu pachetul de beneficii, astfel încât acesta să rămână relevant pentru colegii noștri și familiile acestora. Iar acum, la final de an, dorim să le arătăm aprecierea, oferind o parte din acele detalii care le pot face sărbătorile mai frumoase. Îmi doresc să rămânem optimiști și încrezători că împreună, arătând grijă unii față de alții, vom fi bine. Mesajul meu pentru cei din echipa mea, pentru clienții și partenerii noștri este unul de mulțumire și recunoștință profundă. Le doresc tuturor sărbători pline de căldură și multă sănătate”, a declarat Marco Hößl, director general Kaufland România și Republica Moldova.

Demersul vine ca o continuare a noilor beneficii pentru angajați lansate în acest an, printre care se numără și voucherele de vacanță care pot fi folosite pentru cumpărarea de servicii turistice în România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 147 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland le oferă angajaților beneficii în valoare de peste cinci milioane de euro, în perioada sărbătorilor de iarnă