Lectură de un minut

07 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland lanseaza o noua marca proprie de haine: imbracaminte pentru scolari

Abonează-te pe  

Retailerul Kaufland Romania anunta lansarea unei noi marci proprii de imbracaminte si incaltaminte pentru copii, acum la inceput de an scolar. Colectia Hip&Hopps se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 6-12 ani si este caracterizata prin calitate, confort si design modern. 

Noua marca proprie Kaufland Romania - Hip&Hopps - cuprinde tricouri, bluze cu maneca lunga, geci, jachete, colanti, pantaloni, pantofi sport, hanorace, veste si multe altele. Acestea sunt potrivite pentru orice activitate, fie ca este vorba despre mersul la cursuri, la orele de sport sau iesirile in parc cu prietenii sau familia.

Gama este adaptata gusturilor copiilor si respecta promisiunea marcii in ceea ce priveste atentia la detalii si calitatea. Confortabile, dar si moderne si practice, produsele Hip&Hopps vor fi atat pe placul celor mici, cat si al parintilor, pentru ca se disting prin cea mai buna calitate, la cel mai convenabil pret.

Toate produsele Hip&Hopps conving prin materialele selectate, prelucrarea superioara, rezistenta si functionalitate. Fibrele naturale folosite sunt din bumbac eco certificat.

In aceasta saptamana, pana pe 9 septembrie, numeroase articole din noua gama beneficiaza de reduceri de pret in magazinele Kaufland.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland lanseaza o noua marca proprie de haine: imbracaminte pentru scolari