Lectură de 3 minute

12 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide un nou magazin în județul Ilfov. Peste 80 de noi locuri de muncă vor fi create

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland România deschide miercuri magazinul cu numărul 168 al rețelei în comuna Balotești, județul Ilfov. Astfel, compania creează peste 80 de noi locuri de muncă și sprijină dezvoltarea comunității locale, consolidându-și în același timp poziția în topul celor mai mari angajatori privați din țară. 

Sursa foto: Kaufland

Situat pe Calea București nr. 1M, Kaufland Balotești este construit pe o suprafață de peste 5.800 m2, dintre care 3.200 m2 sunt alocați spațiului de vânzare. Pentru clienții care vin cu mașina la cumpărături, noul hipermarket pune la dispoziție peste 240 de locuri de parcare, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinți și alte 5 locuri oferă acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice. De asemenea, clienții vor găsi în parcare și rastele pentru biciclete.

În general, magazinul va fi deschis publicului între orele 07:00 - 22:00, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 - 21:00, duminica. În perioada sărbătorilor de Paște, magazinul va fi deschis în intervalul 07:00-22:30 de miercuri, 12 aprilie, până vineri, 14 aprilie, inclusiv.

Sâmbătă, pe 15 aprilie, și luni, pe 17 aprilie, clienții pot face cumpărături până la ora 18:00.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, noul hipermarket este echipat cu 14 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self-scan. Mai mult, clienții pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș, finalizând plata la casa de marcat.

Până pe 24 aprilie 2023, clienții Kaufland pot dona produse alimentare neperisabile și de igienă, în cutiile special amenajate, după zona caselor de marcat, sprijinind astfel persoanele vulnerabile, aflate în grija partenerilor Rețelei Naționale a Băncilor pentru Alimente din România.

Kaufland Balotești oferă accesul la o varietate de produse, fiind prevăzut cu o vitrină asistată pentru produse proaspete – cu o lungime de 25 de metri, raion de pește proaspăt, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și produse nealimentare.

Galeria comercială oferă acces la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, o pizzerie, o cofetărie și un magazin de optică. Clienții care vor să ia masa rapid sunt invitați să încerce preparatele de la punctul Grill din exteriorul magazinului.

Citeste si:
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta

Pentru încurajarea unui comportament ecologic responsabil, noul magazin Kaufland din Balotești include sisteme de reciclare și recompensează clienții care le utilizează:

  • În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • Tot în zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.
  • Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 168 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide un nou magazin în județul Ilfov. Peste 80 de noi locuri de muncă vor fi create