Lectură de 2 minute

08 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide inca un magazin la Bacau

Kaufland Romania a deschis pe 7 februarie 2019, al treilea magazin din orasul Bacau si cel cu numarul 121 al retelei la nivel national. 
 

Magazinul se afla pe strada Narciselor, nr. 17 si are o suprafata totala de 4200 de metri patrati plus una de vanzare de peste 2600 de metri patrati. Dispune si de o parcare cu peste 200 de locuri si rasteluri pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creeaza 75 de noi locuri de munca si sprijina dezvoltarea comunitatii locale.

 
Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. Magazinul va fi dotat cu case de marcat expres, acestea urmand sa fie instalate in cursul acestui an.
 
 
In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill.
 
 
Magazinul isi asteapta clientii cu oferte speciale cu ocazia deschiderii.
 
Noul magazin Kaufland vine cu un element diferentiator fata de celelalte doua din Bacau: va fi primul magazin ce va oferi clientilor un raion de peste proaspat si fructe de mare, ce include un sortiment extins de 34 de articole (20 de sortimente de acvacultura si 14 de peste pescuit), printre care fileuri si rondele de somon, dorada intreaga si trunchiuri de crap si novac. Aici clientii pot achizitiona si specialitati precum fileul de ton, caracatita baby, inele de calamar si carne de scoici.
 
 
In galeria comerciala din cadrul magazinului clientii pot gasi farmacie, un tabac shop si un mini food-court cu mancare gatita, produse de patiserie si cofetarie.
 
In plus, in premiera in orasul Bacau, clientii magazinului vor putea folosi primul aparat automat de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:
  • PET-uri (cu volum de pana la 3 litri)
  • sticla
  • doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru)

Aparatele sunt tip self-service si recompenseaza clientii care recicleaza ambalajele cu o suma de bani, oferita sub forma de cupon de reducere ce poate fi folosit in magazin. Astfel, la fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achizitionarea unor produse selectate in acest sens.
 
Magazinul este amenajat dupa cel mai recent concept de design Kaufland Romania, pentru a asigura clientilor o experienta de cumparaturi simplificata, rapida si placuta.
 
 
Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.
 
 
Deoarece pentru Kaufland protejarea mediului inconjurator este o prioritate, si noul magazin din Bacau detine o instalatie de climatizare ecologica - un sistem complex, modern, care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu. 
 
 

Citeste si:
Kaufland România inaugurează magazinul cu numărul 133 în Botoșani
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide inca un magazin la Bacau