Lectură de 3 minute

07 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide un magazin în Voluntari și ajunge la o rețea de 144 de hipermarketuri în România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland deschide un nou magazin în Voluntari și ajunge la o rețea națională de 144 hipermarketuri. Astfel, compania va crea peste 85 de noi locuri de muncă, iar programul de lucru va începe de la 6:30 și până la 23:00, de luni până sâmbătă, și de la 7:00 și până la 21:00 duminica, potrivit unui comunicat de presă.

Hipermarketul are o suprafață totală de peste 5600 metri pătrați, dintre care peste 3300 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

În ziua deschiderii, în parcarea magazinului va fi organizat un târg de pepeni și va fi amenajat un cort cu produse non-alimentare la prețuri reduse. Totodată, Kaufland în parteneriat cu Asociația Climb Again amenajează pentru clienți și un perete de escaladă.

Mai mult, retailerul a pregătit și vizionarea unui film în aer liber, comedia „Singur acasă 2”, care va fi proiectată cu ajutorul organizației Cinemobilul, miercuri, 7 iulie, începând cu ora 21:00.

Kaufland a pregătit reduceri și o sesiune de gătit cu un chef, care va oferi rețete și recomandări.

Hipermarketul este prevăzut cu 11 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități.

Magazinul are un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată - cu o lungime de 17,5 metri- brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior, la punctul Grill, clienții au un meniu extins de mâncăruri gata preparate.

Citeste si:
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta

Noul Kaufland din Voluntari are o parcare de 280 de locuri, din care 12 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, având și rastele pentru biciclete. Magazinul este dotat și cu o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

În galeria comercială, clienții au acces și la o cafenea, farmacie, magazin cu produse naturiste, magazin cu servicii de optică medicală și un punct GSM.

Noul magazin Kaufland din Voluntari are și infrastructuri de reciclare pentru clienți astfel:

  • Un automat de colectare tip self-service, instalat în parcare, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), în schimbul cărora clienții primesc cupoane de reducere;

  • O infrastructură de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței instalată la intrarea în magazin. Clienții pot depune pentru reciclare ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și primesc în schimb cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare;

  • Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

  • Container pentru colectarea măștilor de unică folosință pentru a fi eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect inițiat de organizația „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, numite și N95, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 144 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide un magazin în Voluntari și ajunge la o rețea de 144 de hipermarketuri în România