Lectură de 3 minute

23 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide un format premium de magazin, cu facilități ecologice, în nordul Capitalei

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Cu numeroase facilități ecologice, automate de reciclare a ambalajelor din plastic, raioane cu sortimente extinse de legume-fructe, precum și un spațiu exterior de vânzare - cel mai nou magazin Kaufland deschis în nordul Bucureștiului oferă clienților un concept premium, pe o suprafață de vânzare de peste 3000 metri pătrați.

Acesta este al 16-lea magazin al rețelei Kaufland România din Capitală, care la nivel național a ajuns la 134 de unități. Prin deschiderea noului magazin, compania creează încă 100 de locuri de muncă noi.

Situat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 6, pe o suprafață totală de peste 20.000 metri pătrați, incluzând și terenul exterior, și un spațiu de vânzare de 3100 metri pătrați, magazinul își așteaptă clienții de la 07.30 și până la 22.30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 08.00 la 21.30.

Parcarea oferă 214 locuri, din care 9 pentru persoane cu dizabilități, 9 pentru părinți și rasteluri pentru biciclete.

Magazinul este dotat cu un raion extins de legume-fructe, cu un sortiment variat, vitrină cu servire asistată ce include și un raion de pește proaspăt, raioane de brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard și alte 6 express tip self-service. Cu ocazia deschiderii, clienții vor găsi reduceri la produse din pește, legume-fructe, brutărie, precum și la articole nealimentare.

În exteriorul magazinului se află și un punct Grill, unde clienții pot găsi mâncăruri gata preparate, cu un meniu ce include și preparate de pui, clasice sau speciale, precum nuggets sau crispy.

Ce poți recicla în Kaufland Sisești

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, cu pizza și prăjituri, o farmacie, dar și un salon de înfrumusețare cu coafor.

Citeste si:
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta

În exteriorul magazinului, în parcare, este amenajat un spațiu special de vânzare a articolelor nealimentare de sezon.

Magazinul oferă facilități eco, fiind prevăzut cu două stații e-charge de încărcare a mașinilor electrice în regim Fast Charge, cu încărcare rapidă, în circa o oră.

Tot în parcare, clienții vor găsi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

De asemenea, în magazin clienții pot recicla și ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi în schimb cupoane cu 50% reducere la produse selecționate, conform campaniei lunare. Astfel, la intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 134 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide un format premium de magazin, cu facilități ecologice, în nordul Capitalei