Lectură de un minut

30 Jul 2014 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide doua noi hypermarketuri in Bucuresti si Arad

Kaufland Romania, care detine cea mai mare retea de hipermarketuri de pe piata locala, va deschide in luna august doua magazine noi, unul in Arad si unul in Capitala, in cartierul Bucurestii Noi, si ajunge astfel la 94 de unitati pe piata locala, potrivit unui anunt al companiei, scrie Wall-Street.ro.

De la inceputul anului, Kaufland a mai deschis trei hipermarketuri noi, la Targu Mures, Oradea si Targoviste. Anul trecut, Kaufland a deschis opt hipermarketuri in Pascani, Radauti, Falticeni, Galati, Ploiesti, Petrosani, Bucuresti Militari si Bucuresti Pantelimon.

Investitiile in extinderea retelei de magazine s-au situat intre 48 si 72 milioane euro, avand in vedere ca suma medie alocata pentru un hipermarket este de 6 si 9 milioane euro, in functie de oras, valoarea terenului sau suprafata magazinului. Compania a anuntat ca isi va mentine ritmul de expansiune in acest an, avand in plan deschideri de magazine atat in Bucuresti, cat si in tara. De altfel, compania urmeaza sa deschida in acest an magazine si in Slatina si Vatra Dornei.

Restul articolului pe: Wall-Street.ro

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide doua noi hypermarketuri in Bucuresti si Arad