Lectură de 3 minute

14 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide al patrulea magazin din Craiova și ajunge la 160 de unități în România 

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Kaufland continuă să investească în România și deschide un nou magazin în municipiul Craiova, județul Dolj. Cu această investiție, compania creează 80 de locuri de muncă pe piața locală și atinge pragul de 160 de magazine în România.

Sursa foto: Kaufland România

Situat pe Str. Caracal, nr. 150D, Craiova, județul Dolj, noul magazin este construit pe o suprafață de aproximativ 6.000 m2, dintre care peste 3.300 m2 sunt alocați spațiului de vânzare.

Cu ocazia inaugurării, craiovenii vor avea parte de un program special. Aceștia sunt invitați să ia parte la un show culinar susținut de un chef bucătar și o degustare de vin alături de un somelier, iar cei mici vor avea șansa să îl întâlnească pe Moș Crăciun.

Programul de funcționare este cuprins între orele 07:00 - 22:00, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 - 20:00 duminica.

Parcarea are o capacitate de circa 280 locuri, dintre care 11 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți. Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu 29 de locuri de parcare cu acces la stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Magazinul este prevăzut cu un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 25 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. Pentru achitarea rapidă a cumpărăturilor, clienții au la dispoziție 15 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self-service.

Pentru amatorii de mâncăruri gata preparate, noul magazin este dotat și cu un punct Grill, ce oferă un meniu divers – pui rotisat, meniu steak din ceafă de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prăjiți și altele.

Totodată, în galeria comercială din interior, clienții au acces la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, cofetărie și pizzerie, precum și un petshop, o casă de schimb valutar și un magazin Digi RCS&RDS.

Citeste si:
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul Kaufland din Craiova este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi câte un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 160 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide al patrulea magazin din Craiova și ajunge la 160 de unități în România