Kaufland anunta deschiderea unui nou magazin in Buzau

Publicat pe 31 Ianuarie 2018 in Stiri si noutati

Pe 31 martie Kaufland Romania deschide un nou magazin in Buzau, cel de-al doilea din oras. Astfel reteaua ajunge la nivel national la 118 hipermarket-uri.

Compania a creat peste 100 de noi locuri de munca in Buzau, sprijinind astfel dezvoltarea comunitatii locale.

Adresa noului hipermarket este bulevardul Unirii, nr. 1, iar orarul de functionare este de la 7.30 la 22.00 de luni pana sambata, iar duminica de la ora 8:00 la 20:00.

Suprafata noii unitati Kaufland este de 2.380 mp, parcarea avand 203 locuri, prevazuta inclusiv cu rasteluri pentru biciclete.

Printre raioane sunt disponibile legume – fructe, produse proaspete cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. In galeria comerciala sunt cuprinse urmatoarele spatii concesionate:

  • farmacie Sensiblu
  • bancomat BCR
  • pizzerie
  • un punct Grill

Magazinul din Buzau beneficiaza de cel mai nou si modern design, implementat recent de Kaufland Romania in cadrul procesului national de modernizare a retelei, pentru a oferi clientilor o experienta de cumparaturi simplificata, mai rapida si mai placuta. In plus, hipermarketul functioneaza folosind tehnologii verzi, avand integrata o instalatie de incalzire ecologica


Mai multe despre

Kaufland romania, Kaufland buzau, Magazine hipermarket

Recomanda

Comentarii: Kaufland anunta deschiderea unui nou magazin in Buzau